Rådgivning & Design


En mindre rådgivning hos dig i din trädgård, kostar per timme. 495:- inkl moms.

Vi går då igenom din trädgård och du får då visa vilka problem områden du vill ha hjälp med. För begränsade ytor kan det kanske ibland bara räcka med att samtala kring dessa. Ibland kan jag behöva gå hem och skriva ihop lite idéer över en kopp kaffe. Det kan röra sig om förslag på häck, en rabatt eller utformning av altan mm. Om man inte är så kunnig på växter så kan jag ge tips om växter som kan passa till läget och jordmån.

Nyanlagd uteplats för morgonfika

Trädgårdsskiss:

Ett hembesök med samtal om önskemål, granskning av tomt mm kostar 1 995:- inkl moms. Detta tar ca. 1,5 – 2 timmar på plats. Och sen gör jag en skiss för påseende.

Denna skiss skall ses som ett utkast till grovplanering som man kan välja att gå vidare själv ifrån eller fortsätta och utveckla ett färdigt förslag ifrån. Växtförslag kan förekomma liksom förslag på markbeläggning mm.

Trädgårsskiss Trädgårdsritning

Trädgårdsritning:

Vill man fortsätta utifrån denna skiss, tillkommer uppföljningsmöten där vi tillsammans går igenom, korrigerar efter era önskemål och kompletta anläggningsritningar kan utformas. Specifikationer på växter och planteringsschema. Eftersom detta kan vara både en hel tomt eller en begränsad yta, måste jag lämna offert efter att ha sett omfattning.

För en normalstor trädgård kan detta  kosta mellan 12 000:- – 16 000:- . Beroende på omfattning av växtlistor och ritningar.